• От блога

  medicOrganizer 0.4
  05.10.14
  medicOrganizer 0.3
  30.08.10
  Официален сайт на medicOrganizer
  27.06.10
  medicOrganizer 0.2
  24.06.10
  medicOrganizer 0.1
  21.05.10


 • За агенти

  Потребител:

  Парола:


  стоматологична дентална програма стоматологичен дентален софтуер

Описание

График

Графикът Ви предлага удобен календар с лесни за ориентиране полета съдържащи свободните часове. Интерфейсът позволява бързо и лесно разпределение на дневната заетост.

 

Пациенти

За всеки пациент еднократно се въвежда информация - име, ЕГН, номер на здравно осигурителна книжка, телефон и т.н. Включена е и възможност за въвеждане на допълнителна информация, като заболявания, алергии и други.

 

Търсене

Универсално поле за бързо и лесно търсене на пациент по:

 • име
 • ЕГН
 • телефон

или по каквато и да е друга, предварително въведена информация.

 

История

Историята Ви дава възможност за проследяване на посещенията и процедурите за всеки пациент хронологично по дати. Запазване на снимки и други файлови материали към направените визитации и изследвания. Извеждане на суми платени от пациенти и по здравна каса с цел следене на обороти и задължения.

 

Допълнителни възможности

Към тази система може да бъде изработен уеб сайт. При наличието на такъв, тя може да се вгради в него. Може да бъде включена възможност пациент да провери на коя дата и от колко часа има записан час или дори да изтегли резултати от изследвания или снимки. Достъпът до тази информация се определя за всеки пациент поотделно.

Системата е изработена по съвременна технология, позволяваща използването и едновременно от много потребители, което я прави идеално решение за клиники с централно управление на часовете.